Europa ne condamnă la autostrăzi. Ministrul Transporturilor se opune

Europa ne condamnă la autostrăzi. Ministrul Transporturilor se opune

Tatiana Proskuryakova, manager de ţară pentru România şi Ungaria al Băncii Mondiale, susţine că autostrăzile sunt vitale pentru dezvoltarea României. Totul în plin scandal legat de declaraţiile făcute recent de Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, care spunea că dacă România ar avea autostrăzi, investitorii ar pleca din ţara noastră.

"O autostradă care să conecteze Moldova cu Transilvania şi cu restul Europei; un sistem educaţional care să producă forţă de muncă înzestrată cu un mix adecvat de competenţe pentru a reuşi pe deplin pe piaţa muncii care este atât de competitivă în zilele noastre; instituţii capabile să asigure o predictibilitate a politicilor publice şi continuitatea în implementarea obiectivelor de dezvoltare. Toate aceste componente sunt vitale pentru România pe măsură ce această se îndreaptă spre prosperitate şi o creştere mai incluzivă", relatează Proskuryakova, potrivit Digi 24.

Potrivit acesteia, companiile mari, multinaţionale, care vin să investească în România, au semnalat faptul că sistemul educaţional nu produce absolvenţi dotaţi cu competenţele necesare pentru a le completă nevoile.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.