Logo
Imprimă această pagină

VIDEO EXCLUSIV: Eurolines Romania – parteneriat cu Flixbus Recomandat

VIDEO EXCLUSIV: Eurolines Romania – parteneriat cu Flixbus

Eurolines Romania a anuntat, la 29 august 2017, startul colaborarii cu Flixbus, liderul european al transportului cu autocarul.

Din 1 septembrie, liniile internationale ale Eurolines Romania catre Germania, Cehia, Anglia, Italia, Spania sau Franta vor fi integrate in reteaua de rute internationala a FlixBus. Astfel, vor fi disponibile bilete pentru  200,000 de conexiuni zilnice catre 1,200 de destinatii din Europa, atat pe site-ul www.FlixBus.ro cat si prin  aplicatia FlixBus App si in cele aproape 1400 de puncte de vanzare ale Eurolines Romania din intreaga tara. Calatorii din Romania vor beneficia de cel mai nou si facil acces la cea mai extinsa retea europena de rute de transport cu autocarul.

 

˝Ne-am propus intotdeauna sa furnizam cele mai bune servicii clientilor nostri si suntem bucurosi sa anuntam inceperea parteneriatului cu FlixBus. Prin integrarea servicilor inteligente si a standardelor inalte de siguranta si calitate ale Flixbus, vom deschide o noua era in transportul cu autocarul din Romania. Pe parcursul urmatoarelor luni vom implementa servicii la bord aditionale in intreaga flota de autocare, ce vor imbunatati semnificativ experienta de calatorie a pasagerilor si vor conduce la atragerea de noi segmente de clienti la scara europeana. Suntem extrem de convinsi ca nu doar Eurolines Romania si partenerii sai, dar si intreaga industrie romaneasca de turism vor beneficia de pe urma acestui parteneriat”, a mentionat Dragoş Anastasiu, Director General Eurolines Romania.

˝Aceasta colaborare este un pas urias inainte pentru noi in a continua sa conectam orasele importante ale Romaniei cu cele 26 de tari europene din portofoliul nostru. Prin combinarea serviciilor noastre si a inovatiei tehnologice cu experienta regionala de peste 20 de ani a Eurolines Romania, vom oferi o noua experienta “verde” de calatorie clientilor din Romania. Pana la inceperea varfului de sezon de iarna vom integra complet liniile in reteaua noastra si vom construi cea mai puternica oferta pentru utilizatorii romani˝, a anuntat Nikolai Voitiouk, FlixBus Vice President Business Eastern Europe.

Tehnologia si spiritual antreprenorial intalnesc experienta locala

Eurolines Romania furnizeaza servicii pentru pasageri de peste 20 de ani. De la infiintarea sa in 1995, Eurolines Romania s-a dezvoltat permanent, fiind in prezent un grup de referinta in transportul si turismul din Romania. Grupul cuprinde 21 de companii, cu entitati specializate in transport, turism, IT.

Modelul de afaceri al FlixBus se bazeaza pe o colaborare internationala unicat cu industria locala. In cei 4 ani de cand opereaza, FlixBus a construit colaborari cu 250 de parteneri operatori de autocar din intreaga Europa. FlixBus este responsabil de partea de tehnologie, ticketing, relatiile cu clientii, planificarea retelei de rute, marketing si vanzari, in timp ce partenerii locali se ocupa cu operarea autocarelor. In acest mod, start-up-ul in mobilitate a reusit sa creeze cea mai extinsa retea de linii de transport cu autocarul si sa infiinteze peste 6.000 de noi locuri de munca in aceasta industrie. Tinta FlixBus pentru anul 2017 este de 40 millioane passageri in intreaga Europa.

Primele autocare FlixBus au inceput sa circule in Romania vara trecuta. Reteaua s-a dezvoltat constant si, de la inceputul acestei veri, au fost adaugate 16 noi destinatii din partea de vest a Romaniei. Impreuna cu Eurolines Romania, FlixBus va continua sa isi extinda reteaua de rute si sa integreze in oferta sa linii directe catre tari europene: Germania, Cehia, Franta, UK, Belgia, Olanda, Spania si Italia. Colaborarea aduce impreuna tehnologia si spiritul antreprenorial cu traditia si calitatea industriei transportului din Romania si astfel conduce la crearea unei noi generatii de servicii in sectorul mobilitatii. In acelasi timp, economia regionala va fi sprijinita  prin crearea de noi locuri de munca si prin cresterea turismului. Dragoş Anastasiu: “Impreuna cu FlixBus vom aduce Romania mai aproape de Europa. Noi credem ca Romanii vor beneficia atat ca urmare a imbunatatirii oportunitatilor de calatorie, dar si prin cresterea interesului strainilor pentru obiectivele turistice locale datorita accesului mai facil si mai confortabil.”

FlixBus ofera mobilitate verde si inteligenta in Romania: Digitalizarea transportului traditional cu autocarul  

FlixBus garanteaza o calitate similara a serviciilor pentru fiecare autocar din flota. Pe masura ce serviciile vor fi integrate pe autocarele Eurolines Romania, pasagerii vor beneficia de internet Wi-Fi gratuit, scaune confortabile cu mai mult spatiu pentru picioare, aer conditionat, prize electrice la fiecare scaun si toaleta la bord.

Rezervarea biletelor catre diversele tari europene este posibila online pe site-urile www.FlixBus.ro, www.eurolines.ro, prin aplicatia pentru mobil si in agentiile Eurolines Romania si TuiTravelCenter. Modificarea flexibila a rezervarii sau anularea biletului sunt posibile cu pana la 15 minute inainte de plecare. Bagajul este inclus gratuit in tarif si nu este nevoie ca biletul sa fie tiparit, fiind  posibil check-in-ul pe baza codului QR direct pe telefonul mobil. ˝Viziunea noastra este sa furnizam mobilitate verde tuturor. Punctele de vanzare offline, combinate cu un sistem de rezervari online exceptional, permit oricui sa exploreze continentul.˝, a adaugat Nikolai Voitiouk.

Despre

FlixBus este un furnizor european de transport de persoane pe distanțe lungi, creat nu cu mult timp în urmă. Din anul 2013, oferă un mod alternativ, comod și verde de a călători, pentru orice buzunar. Grație planificării inteligente a rețelei și unui sistem backend de ultimă generație, FlixBus oferă cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, cu 200.000 de curse zilnice către 1.200 de destinații din 26  țări.

Fondat și lansat în Germania, fostul start-up combină experiența și calitatea prin strânsă colaborare cu sectorul regional de IMM-uri. Din sediile sale din Berlin, München, Paris, Zagreb, Copenhaga, Amsterdam și Milano, FlixTeam se ocupă de planificarea rețelei, relațiile cu clienții, managementul calității, marketing și vânzări, precum și de dezvoltare activității și tehnologiei. Partenerii de transport regional, adesea firme de familie clădite pe eforturile câtorva generații, se ocupă de operațiunile cotidiene și de o flotă de autocare FlixBus verzi, punând un accent deosebit pe cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Așadar inovația, spiritul antreprenorial și o marcă puternică în transportul internațional de persoane sunt completate de experiența și de calitatea unui sector tradițional format din firme mijlocii. Folosind un model de afaceri unic, FlixBus a transportat milioane de clienți în toată Europa și a creat mii de locuri de muncă în acest sector.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.