Joi, 30 August 2018 - TIRMagazin.ro

Femeie călcată de TIR în București

O femeie în vârstă de 60 de ani a fost transportată la spital după ce, joi, a fost accidentată de un tir în zona străzii Doamna Ghica din Capitală, iar primele cercetări arată că aceasta ar fi traversat neregulamentar. Traficul este restricționat în zonă, scrie Mediafax.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Grav accident cu un CAMIION pe Autistrada Timișoara - Arad

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost transportate la spital în urma unui accident care a avut loc, joi dimineaţă, pe Autostrada Arad - Timişoara, în zona localităţii Oraviţa din judeţul Timiş. În accident au fost implicate un camion şi un autoturism, iar traficul a fost îngreunat în urma producerii acestuia.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Primăria a cumpărat o firmă de asfaltări

Societatea Administrare Străzi a Primăriei Sectorului 3 a devenit acţionar majoritar al companiei de construcţii Delta ACM 93, după ce a achiziţionat 51 la sută din acţiunile acesteia, deţinute până acum de omul de afaceri Florea Diaconu. Preţul tranzacţiei a fost de 1 leu. Cumpărarea acţiunilor la compania Delta ACM 93 vine după ce, la începutul lunii august, societatea înfiinţată de Primăria Sectorului 3 a primit mandat pentru a cumpăra o fabrică de prefabricate cu o valoare estimată la 5 milioane de euro, de la Delta ACM 93.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Focuri de armă într-un tren

Poliţiştii din Caraş-Severin au deschis o anchetă după ce au fost sesizaţi că asupra trenului de persoane Regiotrans 16113 Timişoara - Reşiţa Nord, automotor aparţinând unui operator privat, s-ar fi tras un foc de armă, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.