Miercuri, 18 Aprilie 2018 - TIRMagazin.ro

Când va avea oraşul Tecuci o centură ocolitoare

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Solicitant, a elaborat și depus Aplicația de Finanțare pentru proiectul ”CONSTRUCȚIA VARIANTEI DE OCOLIRE TECUCI” în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiții, Operațiunea- Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Drum Naţional închis timp de o lună

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat miercuri că închide circulaţia pe un sector de pe Drumul Naţional 21A (DN21A), pe tronsonul Bărăganul, judeţul Brăila (km 0) – Ţăndărei, judeţul Ialomiţa (km 21), pentru executarea unor lucrări de reparaţii.

Citeşte mai departe ...

Un şef din Transporturi arestat pentru mită

Directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime (C.N.A.P.D.M.) SA, Luigi Marius Ciubrei, a fost reţinut de procurorii DNA pentru patru infracţiuni de luare de mită, fiind acuzat că a cerut şi primit de la patru persoane peste 1.700 euro, pentru a le angaja în cadrul companiei pe posturile de marinar şi mecanic.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Exclusiv. FIRMELE CONTROVERSATE CARE AU GIRAT DEZASTRUL DE PE AUTOSTRADA SEBEȘ-TURDA, UNDE LOTUL 3 A ALUNECAT, IAR LOTUL 4 A CRĂPAT

Cei 30 de kilometri ai autostrăzii Sebeș-Turda, anunțați ca finalizați de către constructori, nu pot fi redați traficului deoarece s-au descoperit probleme care pun în pericol circulația. Firmele care trebuiau să monitorizeze lucrările sunt controversate: una dintre ele se subordonează Ministerului Transporturilor, iar cealaltă a pierdut contractul privind Studiul de fezabilitate pe autostrada Sibiu-Pitești.

Citeşte mai departe ...

Food Truck - o afacere viabilă?

În rândul antreprenorilor români a apărut de câțiva ani o idee de afacere dinamică, care îi face să se plimbe prin țară și să renunțe la birou — food truck-urile. Prezente la toate tipurile de evenimente, aceste afaceri pe roți pot aduce bani frumoși pentru cei dispuși să investească în ele, însă nu toate lucrurile sunt în ordine pentru acest tip de business.

 

În acest weekend, cu ocazia festivalului Spotlight din București, food truck-urile s-au adunat în Piața Universității și în fața Ateneului Român. StartupCafe a stat de vorbă cu antreprenorii care dețin afaceri pe roți pentru a afla de câți bani ai nevoie sa-ți deschizi un restaurant mobil, care este perioada cea mai profitabilă, dar și ce impedimente întâmpină pe parcursul dezvoltării businessului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Vămile vor primi scanere performante. Scapă șoferii de CAMION de cozi?

Dotarea punctelor vamale din România cu echipamente de scanare performante este o măsură care nu mai poate suporta amânare, termenul de finalizare fiind 1 ianuarie 2019, în condiţiile în care efectele acestei măsuri vor compensa investiţiile, iar România preia peşedinţia Consiliului Uniunii Europene (UE) de la 1 ianuarie, a afirmat marţi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, în cadrul dezbaterii ”Traficul ilicit de mărfuri-cauze-efecte-soluţii” din Camera Deputaţilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.