Miercuri, 27 Septembrie 2017 - TIRMagazin.ro

Piața RCA controlată de numai 3 jucători

Asigurările auto obligatorii (RCA), o piaţă de circa 4 md. lei anual, au ajuns în prezent să fie controlate în proporţie de peste 70% de doar trei companii, cel mai ridicat nivel de concentrare la vârf din ultimii cinci ani, arată cele mai recente date ale Autorităţii de Suprave­ghe­re Financiară (ASF).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Mașinile second hand înmatriculate într-o singură lună poluează mai mult decât masinile noi înmatriculate în ultimii doi ani

In august varsta medie a masinilor second hand inmatriculate in tara a fost de 12 ani, iar parcul auto national va trece de 6 milioane de vehicule in acest an din cauza numarului extrem de mare de masini rulate ce au intrat in tara dupa eliminarea timbrului de mediu, a spus Gabriel Sicoe, presedintele ACAROM, la o conferinta de presa a PwC. Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) propune un nou timbru de mediu numit Contributie de Mediu pentru Autovehicule (CMA). ACAROM ar vrea ca ITP sa fie obligatoriu la un an pentru masinile mai vechi de 8 ani si pentru cele cu peste 100.000 km, dar si bugete mai mari pentru Rabla si Rabla Plus.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.