Vineri, 01 Septembrie 2017 - TIRMagazin.ro

Guvernul LICHIDEAZĂ instituția însărcinată cu INVESTIȚIILE RUTIERE

Guvernul a adoptat printr-un OUG o serie de modificari in ceea ce priveste Compania Nationala de Investitii Rutiera - entitate infiintata la finele lui 2016, dar care nici pana in ziua de azi nu a fost operationalizata. CNIR a fost gandita ca o entitate complet noua care ar urma sa se ocupe exclusiv de marile investitii in infrastructura rutiera, iar vechea Companie de Drumuri ar trebui sa se ocupe doar de intretinerea retelei rutiere. Acum, Guvernul a luat o serie de decizii care slabesc atributiile si capacitatea CNIR.

Citeşte mai departe ...

Ridicol absolut. Răzvan Cuc se laudă pe FB cu 9 kilometri din Șoseaua de Centură pe care se merge în coloană

Aproximativ 7,5 km din cei 9 km din Soseaua de Centura a Capitalei aflati in lucru de mai bine de patru ani au fost deschisi circulatiei la cate doua benzi pe sens, a anuntat joi pe Facebook ministrul Transporturilor. Asociatia Pro Infrastructura (API) a publicat, insa, un video realizat din drona care arata ca sectorul de drum e in continuare un santier, "departe de finalizare" si ca inca mai sunt cateva puncte critice in care traficul se blocheaza.

Citeşte mai departe ...

iPhone 8 va fi lansat pe 12 septembrie

Apple va organiza un eveniment 12 septembrie, data la care, cel mai probabil, va fi lansat următorul model de iPhone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apple a trimis invitaţii de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe 12 septembrie. Există puţine dubii că vedeta acestui eveniment va fi noul model de iPhone, însă cu siguranţă nu va fi singura noutate pe care Apple o va anunţa cu această ocazie.

Pentru prima oară, evenimentul va fi organizat la noul sediu Apple, sediu care încă se află în construcţie. Acesta va avea loc în cadrul Steve Jobs Theater, sala care poartă numele co-fondatorului companiei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.