Marți, 08 August 2017 - TIRMagazin.ro

UNTRR: Creșterea accizei la carburanți poate aduce pierderi la bugetul de stat

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) ameninta ca o eventuala majorare a accizelor la carburanti ar putea determina transportatorii romani si straini sa alimenteze din strainatate. UNTRR sustine, intr-un comunicat de presa, ca majorarea propusa de Ministerul Finantelor de la 1 septembrie ar putea aduce pierderi la bugetul de stat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Reacție la scumpirea motorinei. Transportatorii vor ieși în stradă!

Reacţie DURĂ faţă de proiectul de majorare a accizelor la carburanţi: Transportatorii ameninţă cu proteste şi cu creşteri de tarife
Creşterea tarifelor de transport marfă, respectiv a biletelor de transport călători, refuzul de a mai alimenta din România şi chiar proteste în Piaţa Victoriei vor fi reacţiile faţă de majorarea accizelor la carburanţi, avertizează liderii transportatorilor consultaţi de MEDIAFAX.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un TIR a rămas blocat în Pasajul Unirea

Un TIR a rămas blocat, marţi seara, în Pasajul Unirii, din Bucureşti, pe sensul către Bulevardul Cantemir, iar traficul este deviat în zonă, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.
Poliţiştii încearcă să scoată cu spatele autotrenul, conform sursei citate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UE ne cere două milioane de euro pentru că am asfaltat prost un drum

Sunt autorități locale care țin morțiș să se specializeze în lucrări de mântuială pe bani europeni. E și cazul oficialilor din Primăria Popricani, județul Iași. În 2001 au obținut 2 milioane de euro pentru a asfalta un drum. Șoseaua s-a stricat la scurt timp, primăria a fost nevoită să dea banii înapoi, iar drumul arată acum mai rău ca niciodată.

Citeşte mai departe ...

BREAKING NEWS. Atentat la ȘOFERI și transportatori. MOTORINA se SCUMPEȘTE cu 10%

Accizele la carburanți ar putea reveni la nivelul din anul 2016, creșterea fiind propusă pentru că au scăzut încasările la buget din această taxă cu 634,3 milioane lei, iar prețurile la motorină sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeană, după Luxemburg și Bulgaria, conform unui proiect de ordonanță privind modificarea Codului fiscal, publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Dacia Duster, made in Iran

Renault a semnat mult-așteptatul contract cu Iranul pentru a produce anual peste 150.000 de mașini în această țară, cea mai mare tranzacție auto din istoria statului din Orientul Mijlociu, transmit site-urile trend.az. și presstv.com.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.