Duminică, 23 Iulie 2017 - TIRMagazin.ro

Tichie de mărgăritar: Pact național pentru Infrastructură

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu i-a trasmis, sâmbătă, o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis în care îi ”solicită respectuos” să facă demersurile necesare pentru a demara proiectul privind Pactul Naţional pentru Dezvoltarea Infrastructurii României (PNDIR), precizând că ţara are nevoie urgentă de un proiect naţional pentru infrastructură ”desfăşurat sub auspiciile” şefului statului
”Este momentul ca noi toţi să conştientizam că România are nevoie urgentă de un proiect naţional pentru infrastructura desfăşurat sub auspiciile dumneavoastră. Economia României a depăşit de mult timp momentul în care se mai poate dezvolta fără un asemenea proiect”, se arată în scrisoarea deschisă a senatorului liberal.

Citeşte mai departe ...

Interzicerea motoarelor DIESEL sinonimă cu prăbușirea sectorului AUTO

​Interzicerea pe scara larga a masinilor diesel in Europa va impiedica constructorii auto sa investeasca in vehicule cu emisii poluante zero, spune Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru industrie, intr-o scrisoare obtinuta de Reuters. Comisarul se refera mai ales la planurile de interzicere a masinilor diesel in marile orase si spune ca nu ar fi in interesul nimanui o prabusire rapida a pietei masinilor diesel.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.