Joi, 13 Iulie 2017 - TIRMagazin.ro

Ford a lansat Fiesta, Generația 7 la București

Ford România şi reţeaua sa de distribuitori autorizaţi lansează joi a şaptea generaţie a automobilului de clasă mică Ford Fiesta, ale cărui preţuri încep de la 10.000 de euro (fără TVA), pentru versiunea de echipare Trend, cu trei uşi şi motor de 1,1 litri, pe benzină, şi 70 CP.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Exclusiv Print: POARTA DE INTRARE A ROMÂNIEI ÎN COLAPS. COMPANIA DE DRUMURI NU A PUTUT REABILITA 11 KILOMETRI ÎN ȘAPTE ANI

Sudul țării a fost mereu la putere prin reprezentanții săi politici, dar –paradoxal– a fost văduvit de drumuri bune. Modernizarea drumului spre Giurgiu, care riscă să dureze peste un deceniu, este dovada vie a nepăsării.

Drumul București-Adunații Copăceni reprezintă una dintre cele mai aglomerate ieșiri din București, fiind tranzitat zilnic de mii de camioane care ies din România spre Bulgaria sau care vin din sud-estul Europei, în tranzit prin România, spre a ajunge în Occident.

Citeşte mai departe ...

Pe ce drumuri se lucrează vara asta

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că in această perioadă, pe reţeaua rutieră din administrare (drumuri naţionale şi autostrăzi), se execută lucrări de întreţinere periodică, constând în tratamente bituminoase, covoare asfaltice, straturi bituminoase foarte subţiri. Conform normativului de întreţinere, pentru o perioadă de minim 15 zile aceste sectoare noi rămân sub trafic, fără marcaje rutiere. Aceasta pentru ca substanţele volatile din mixtură asfaltică, să se poată evapora fără să afecteze componenţa vopselei de marcaj şi implicit retroreflexia si luminanţa acesteia.

Lucrările de întreţinere periodică se execută pe următoarele drumuri naţionale:

Citeşte mai departe ...

Dacia Duster rechemate în service

Renault recheamă în service peste 2.000 de autovehicule Dacia Duster, pentru probleme la sistemul electric al claxonului, se arată într-un document publicat pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Daimler și BMW pe tobogan

Acţiunile BMW s-au depreciat, de la începutul anului, cu 8,64% pe sistemul alternativ de tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), iar cele ale Daimler cu 6,33%, conform informaţiilor publicate pe site-ul operatorului pieţei de capital.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.