Vineri, 05 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

OFICIAL. România a devenit groapa de gunoi a Europei în materie de mașini

Înmatriculările de autoturisme în România au crescut în primul trimestru al acestui an cu 74,4% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, până la 150.397 de unităţi, potrivit datelor publicate vineri de către Institutul Naţional de Statistică (INS). Înmatriculările, dominate de autoturismele second-hand aduse din străinătate, au accelerat puternic faţă de anul trecut, un prim efect al elimimării timbrului de mediu de la 1 februarie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Papa Mobilul vine în România

Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucureşti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, că ”aproape sigur” Papa Francisc va vizita România în cursul anului viitor, el explicând că vizita va coincide şi cu momentul beatificării a şapte episcopi greco-catolici martiri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UniCredit Leasing Rally Team își face debutul internațional

UniCredit Leasing Rally Team prin echipajul Adi Teslovan/Cseh Vajk Imre concurează la finalul acestei săptămâni în prima sa etapă internațională, Transilvania Rally – Cluj 5-6 mai. Evenimentul de la Cluj-Napoca strânge la start echipaje din 11 țări și reprezintă prima etapă a Tour European Rally, competiție desfășurată în 6 țări europene și cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.