Miercuri, 24 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

UBER nu face transport sau taximetrie, deci nu poate fi afectată de modificările Legii 38/2003

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) cere Guvernului României să dea curs cerinţelor transportatorilor şi să modifice Legea 38/2003 aşa cum se va stabili în urma negocierilor, conform Legii Dialogului Social. Firma UBER nu are niciun motiv să ceară amânarea sau orice fel de modificare a unei legi care reglementează transporturile şi taximetria, pentru că firma UBER nu face transport sau taximetrie, deci nu poate fi reprezentativă la masa negocierilor, într-un domeniu în care nu-şi desfăşoară activitatea.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

APEL: Iohannis nu trebuie să promoveze LEGEA RCA

Asociaţia Societăţilor de Service Auto Independente (ASSAI) a solicitat preşedintelui Iohannis retransmiterea legii RCA către Parlament în vederea revizuirii, se arată într-un comunicat emis, miercuri, de ASSAI.
ASSAI cere retransmiterea legii RCA în Parlament „pentru corectarea unor articole care afectează păgubiţii RCA, conţinând prevederi care intră în contradicţie cu articole din Constituţia României şi alte legi importante”, se arată în comunicatul transmis.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Centrele comerciale, obligate să îți păstreze mașina cât timp stai la muncă

Una dintre marile probleme ale traficului in Bucuresti e numarul mare de automobile care-i transporta pe navetisti si pe cei care traiesc in afara orasului, dar muncesc in Capitala. Primaria nu a amenajat in ultimii 10 ani parcari park&ride la principalele intrari in oras, ca navetistii sa aiba unde sa-si lase masinile si sa foloseasca mai departe in oras transportul public. Pana va achizitiona primaria teren si va amenaja aceste parcari, o posibila solutie este un parteneriat intre municipalitate si centrele comerciale aflate la intrarile in oras, pentru folosirea de catre soferi a o parte dintre locurile de parcare ale acestora, pe timpul zilei, intre orele 7 dimineata - 6 seara, interval orar in care oricum lumea nu prea merge la supermarket.

Citeşte mai departe ...

DKV a avut o creştere cu 19,5% a cifrei de afaceri în 2016 în România

DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa și unul dintre liderii pieței în România, a finalizat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 232 de milioane de euro, ceea ce reprezintă o creştere cu 19,5% față de anul precedent și cu 8% mai mult decât estimarea inițială a companiei. În comparaţie cu 2015, baza de clienţi pentru România a înregistrat o creştere cu 36 de procente.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.