Joi, 11 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

FORD: Marea Britanie va trebui să încheie acorduri comerciale cu Turcia şi cu Africa de Sud

Marea Britanie va trebui să încheie acorduri comerciale cu Turcia şi cu Africa de Sud pe lângă cele încheiate cu statele care rămân în Uniunea Europeană, când ţara va părăsi blocul comunitar, a afirmat miercuri Jim Farley, directorul general al Ford Europa, transmite Reuters.

"Pentru Ford, nu este important doar acordul dintre Marea Britanie şi cele 27 de state ci şi cel cu ţări ca Turcia şi Africa de Sud, despre care într-adevăr nu s-a vorbit", a declarat Jim Farley la o conferinţă desfăşurată la Londra.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Nokian Tyres investește în construcția unei noi unități de producție în SUA

Consiliul de administrație al Nokian Tyres a luat decizia de a investi în construcția celei de-a treia unități de producție de anvelope. Noua unitate de producție va fi construită în Dayton (Comitatul Rhea), Tennessee, SUA. Capacitatea de producție a fabricii va fi de 4 milioane de anvelope anual cu potențial viitor de extindere. Locația va găzdui, de asemenea, o unitate de distribuție cu o capacitate de depozitare de 600.000 de anvelope. Valoarea totală a investiției în această fază se ridică la aproximativ 360 milioane de dolari. Lucrările de construcției sunt programate să debuteze la începutul anului 2018, urmând ca în 2020 să fie produse primele anvelope în această unitate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.