Luni, 04 Decembrie 2017 - TIRMagazin.ro

ȘOFER de CAMION beat, autorul unui accident grav

 Şoferul care se pare că ar fi provocat accidentul de pe bd Geniului din cauză că nu a păstrat distanţa între autovehicule este un jandarm şi la controlul cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, au anunţat reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere a Capitalei. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Bilet unic pentru Autobuz și metrou

Bucureștenii vor putea călători cu metroul și autobuzul folosind același tichet, de la data de 10 decembrie, bilete care vor putea fi achiziționate la toate punctele de vânzare de la Metrou și RATB, precum și de la automate, potrivit unui proiect deîndată aprobat luni în ședința Consiliului General al Municipiului București.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Se fac angajări pe piața auto autohtonă. Pentru chinezi!

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) vrea sa aduca muncitori chinezi pentru service-uri si spalatorii auto, potrivit unui comunicat. Asociatia a trimis Ambasadei Chinei o propunere de colaborare si anunta ca vrea un proiect-pilot pentru 80 de angajati chinezi. ASSAI anunta ca ofera salarii de 250-300 euro net/luna pentru angajatii din spalatorii si 500 - 800 euro net/luna pentru angajatii service-urilor, plus cazare si hrana.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.