Luni, 18 Decembrie 2017 - TIRMagazin.ro

Atenție ȘOFERI! Cum va fi vremea până la Anul Nou

Vremea se anunţă relativ rece în majoritatea regiunilor ţării, în următoarele două săptămâni, iar meteorologii estimează precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare în zilele premergătoare Crăciunului, precum şi în ultima zi din an, relevă prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă în intervalul 18 - 31 decembrie, publicată luni.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Creșterile salariale înghițite de INFLAȚIE

 Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană (UE) a crescut uşor în noiembrie, comparativ cu luna octombrie, de la 1,7% până la 1,8%, cele mai mari creşteri de preţuri fiind înregistrate în Estonia (4,5%), Lituania (4,2%), Marea Britanie (3,1%), Letonia (2,7%) şi România, 2,6%, arată datele publicate, luni, de Eurostat. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

De ce sunt construite autostrăzile cu întârzieri uriașe

Potrivit HG 343/2017, darea în exploatare a construcțiilor este posibilă doar după recepția la terminarea lucrărilor, care poate avea loc numai după finalizarea totală a lucrărilor. Acest act normativ a modificat drastic prevederile HG 273/1994, care oferea posibilitatea recepționarii unor lucrări nefinalizate sau care nu respectau prevederile proiectului, precum și preluarea doar a unor părți din construcție, pentru darea lor în exploatare.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.