Marți, 14 Noiembrie 2017 - TIRMagazin.ro

Rompetrol Rafinare, profit triplu

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG Internaţional, a înregistrat un profit net consolidat în valoare de 56,1 milioane de dolari în primele 9 luni ale anului 2017, aproape triplu comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2016 (20,8 milioane de dolari), se arată într-un comunicat al companiei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Video: ALEXANDRU ARȘINEL TE INVITĂ LA GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2018

Maestrul Alexandru Arşinel ne face în acest an onoarea de a prezenta Gala excelenţei în transporturile româneşti.
A opta ediţie a Galei Premiilor Revistei TIR începe, JOI, 7 decembrie 2017, ora 15.00, la Teatrul de Comedie Bucureşti, sala Radu Beligan, situată în Centrul Vechi al Capitalei.
Evenimentul este oferit în exclusivitate transportatorilor, care pot obține invitații aici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUwmlVzBLikNJZuyxZkQPURlaCbZv__xxUB37xFoemo40O3w/viewform 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Compania de Drumuri aplică pentru bani europeni pentru Autostrada Sebeş - Turda

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar, a elaborat și depus Aplicația de Finanțare pentru proiectul ”Autostrada Sebeș-Turda”-faza II, în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE-proiecte de investiții, Operațiunea- Creșterea mobilității pe rețeua rutieră TEN-T globală.

Citeşte mai departe ...

Centura oraşului Suceava - se munceşte de 9 ani şi tot nu e terminată

Soseaua de Centura Suceava, un simplu drum de 12 km cu cate o banda pe sens, inca nu e finalizata complet, desi primele lucrari au inceput in 2008, peste noua ani in urma. Circa 7 km, aflati la stadiu de 85%, au mai ramas de terminat dupa ce contractul cu primul constructor a fost reziliat in urma cu peste doi ani. Compania de Drumuri promite de atunci ca va finaliza lucrarile, iar in urma cu un an se angaja sa termine pana la final de 2017 lucrariel in regie proprie. In octombrie, insa, Ministrul Transporturilor anunta o noua licitatie, dar care nici pana azi nu a fost publicata in SEAP.

Citeşte mai departe ...

Târg de SLUJBE în București

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti va organiza, în perioada 17-18 noiembrie 2017, un târg de joburi dedicat tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, conform unui comunicat AMOFM.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.