Duminică, 29 Octombrie 2017 - TIRMagazin.ro

El e cel mai BUN ȘOFER din lume

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a devenit campion mondial de Formula 1 pentru al patra oară în cariera sa, duminică, după ce a terminat pe locul 9 în Marele Premiu al Mexicului, în timp ce rivalul său, germanul Sebastian Vettel (Ferrari), s-a clasat pe locul 4 în cursa câştigată de olandezul Max Verstappen (Red Bull). 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

PROIECTUL SUPER TEACH, LANSAT DE ANTREPRENORI ŞI EXECUTIVI ROMÂNI DIN COMPANII

Profesorii sunt sprijiniţi să devină mentori, pentru a forma generaţii de elevi care să poată intra în producţie mai pregătiţi ca în trecut.
1.000 de profesori vor fi formați, timp de cinci ani, pentru a train-ui alţi 30.000, care să instruiască elevii pentru a fi mai bine pregătiţi pentru nevoile pieţei de muncă. Inițiativa a fost anunţată de către reprezentații proiectului Super Teach, lansat la Bucureşti, în data de 17 octombrie 2017.
Romanian Business Leaders (RBL), în parteneriat cu Educativa și Institutul pentru Dezvoltare Personală au gândit proiectul care se dorește a fi o “inițiativă de reformare a sistemului de învățământ din interior: mediul privat pune resurse pentru a-i sprijini pe profesori să devină factori ai schimbării”.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.