Vineri, 27 Octombrie 2017 - TIRMagazin.ro

FM LOGISTIC INTRĂ PE PIAŢA DIN VIETNAM

Conform planului său strategic "Ambition 2022", susţinerea strategiei de expansiune a clienților prin extinderea zonei de acoperire geografică este una dintre prioritățile FM Logistic, în anul 2004, compania a intrat pe piaţa din Asia- în China, în 2016 în India, iar în 2017 FM își urmează strategia de investiții pe termen lung în țările emergente şi se stabileşte într-o a treia țară asiatică, în Vietnam pentru a-şi acompania clientul istoric Auchan.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Nouă oferte pentru Autostrada Sibiu - Pitești

Vineri se încheie termenul limită până la care operatorii economici pot depune oferte pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 5 a autostrăzii Sibiu-Piteşti, cuprinsă între localitatea Curtea de Argeş şi actuala centură a municipiului Piteşti, informează, joi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

Citeşte mai departe ...

Revoluția fiscală: angajații cu salariu minim câștigă 100 lei. Cine câștigă 3.000 pierde 300

In primul rand, sa mentionam ca discutam despre un proiect care poate suferi modificari pana la forma finala care urmeaza sa apara in Monitorul Oficial. Iar istoria recenta ne-a demonstrat ca multe dintre ideile fiscale cu care s-a pornit la drum au fost fie abandonate, fie modificate radical, asa incat nu bagam mana in foc ca actualul proiect va fi dus pana la capat in actuala forma. Dar, in scenariul in care datele vor ramane cele anuntate de Guvern, am facut un calcul cu ajutorul unui consultant fiscal sa vedem daca un salariat pierde sau ramane cu mai multi bani in mana ca urmare a modificarilor fiscale anuntate. Si am luat doua situatii ipotetice: un salariat platiti cu salariul minim (acum si in 2018) si unul platiti cu 3000 de lei brut (in prezent si in 2018, pe noile reglementari).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.