Luni, 23 Octombrie 2017 - TIRMagazin.ro

S-a închis Transalpina

Circulaţia rutieră pe Transalpina, DN 67C, între Rânca şi Obârşia Lotrului, va fi închisă începând cu ora 18:00 pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a avertizării meteorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Citeşte mai departe ...

Ce se mai aude cu Autostrada Transilvania

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a finalizat procesul de elaborare a documentaţiilor de atribuire pentru aproape 56 de kilometri din Autostrada Transilvania, acestea fiind transmise pentru validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), a anunţat, luni, CNAIR.

Citeşte mai departe ...

Un mic pas pe Drumul Expres Caiova - Pitești

Un număr de 20 de oferte au fost depuse luni pentru proiectarea şi execuţia primelor două tronsoane ale drumului expres Craiova - Piteşti, acestea având o lungime de aproximativ 57 de kilometri şi o valoare estimată a contractelor de circa două miliarde de lei, a anunţat, luni, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citeşte mai departe ...

Toate proiectele de INFRASTRUCTURĂ, întârziate

 

Toate procedurile de expropriere lansate de Ministerul Transporturilor au fost intoarse la pasul 0 de pe circuitul de avizare interministerial, un circuit care de cele mai multe ori ajunge sa aiba 24 de pasi birocratici, avertizeaza Asociatia Pro Infreastructura (API). Motivul pentru reluarea de la zero a procedurilor? S-a schimbat numele ministrului. "Functionarii din ministere considera ca singura modalitate de a rezolva situatia e sa reporneasca tot procesul de la inceput", scrie API.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.