Cu banii pe Vacanța de 1 Mai pleci o săptămână în Grecia

Cu banii pe Vacanța de 1 Mai pleci o săptămână în Grecia

Românii care merg la mare de 1 Mai vor plăti, în medie, 955 de lei pe cameră pentru trei nopţi, cele mai căutate fiind staţiunile Mamaia, Mamaia Nord, Vama Veche şi Eforie Nord. Cel mai scump pachet achiziţionat a fost la un hotel de 5 stele din Mamaia, la un preţ de 2.024 de lei, iar cel mai ieftin la un hotel de 3 stele din Jupiter, care a costat 279 de lei, pentru un sejur de trei nopţi, a anunţat duminică agenţia Litoralulromanesc.ro.


Turiştii au început să-şi rezerve sejurul de 1 Mai imediat după Revelion, însă vârful a fost înregistrat la începutul lunii aprilie.
"Sunt, însă, şi români care aşteaptă până în ultimul moment pentru a cumpăra vacanţe la mare, iar pentru că vremea se anunţă frumoasă, estimăm că un număr mare de turişti îşi vor face rezervări pentru 1 Mai în zilele următoare”, a declarat directorul agenţiei Litoralulromanesc.ro, Ştefan Necula, într-un comunicat.
Ofertele last minute includ cazare pentru 3 nopţi cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Mamaia, spre exemplu, la un preţ de 375 lei camera dublă.
Pentru această mini-vacanţă, românii au preferat să meargă pe litoralul românesc în staţiunile Mamaia, Mamaia Nord, Vama Veche şi Eforie, la polul opus situându-se staţiunile Saturn, Jupiter şi Eforie Sud.
Cei mai mulţi aleg să petreacă trei nopţi la mare, începând de sâmbătă, 28 aprilie, cu ieşire marţi, 1 Mai. Tariful mediu pentru o camera este de 955 de lei, astfel că o persoană ar plăti 477 lei, în medie, pentru trei nopţi de cazare.
Zona de nord a staţiunii Mamaia are un grad de ocupare de peste 80% deja, fiind deschise majoritatea hotelurilor, cu excepţia celor care au în derulare lucrări de modernizare.
"În zona de nord a staţiunii se vor deschide toate cluburile, iar în această perioadă va avea loc festivalul Sunwaves. În paralel, în perioada 27 aprilie - 1 mai, se va desfăşura şi festivalul Bonheur, tot în Mamaia", a adăugat Necula.
Litoralulromanesc.ro este cel mai mare vânzător de vacanţe în staţiunile autohone de la Marea Neagră, atât ca număr de turişti, cât şi ca vânzări, înregistrând anul trecurt vânzări de 15 milioane euro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.