Logo
Imprimă această pagină

Crimă urmată de sinucidere între minori

Crimă urmată de sinucidere între minori

Doi tineri din judeţul Mureş au fost găsiţi morţi, în noaptea de luni spre marţi, într-o locuinţă din satul Mica, iar anchetatorii merg pe ipoteza unei crime urmate de sinucidere. Tânăra are urme de violenţă în zona gâtului, iar bărbatul s-ar fi spânzurat.


Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în cursul nopţii, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrnăveni a fost anunţat, prin apel 112, despre faptul că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană decedată.

”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care, sub coordonarea unui procurorul criminalist, a efectuat cercetarea locului faptei şi a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului. Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat, într-o anexă a gospodăriei, şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare”, a precizat IPJ, într-un comunicat de presă.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru News.ro că între cei doi tineri ar fi izbucnit o ceartă, iar bărbatul ar fi ucis-o pe fată după care s-ar fi spânzurat.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.