Continental echipează VW

Continental echipează VW

Anvelopa Eagle F1 Asymmetric 3, câştigătoare în numeroase teste de specialitate şi echipată cu cea recentă tehnologie de la Goodyear, SealTech, a fost acreditată pentru echipare originală pentru noul Volkswagen Arteon.

Potrivit comunicatului, SealTech sigilează găuri cu diametrul de până la cinci milimetri din benzile de rulare ale anvelopei.

'Suntem mândri să extindem portofoliul nostru şi să introducem Goodyear SealTech pe noul VW Arteon. Există un interes din ce în ce mai mare pentru soluţiile de mobilitate extinsă din partea producătorilor de vehicule, cât şi a consumatorilor, şi continuăm să investim în dezvoltarea de tehnologii precum SealTech pentru a satisface această cerere', a declarat Nick Harley, director general OE Consumer Goodyear EMEA.

Noul model Volkswagen Arteon este un fastback cu patru uşi ce va fi echipat cu anvelope Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 în dimensiunile 225/ 55R17 97W şi 245 / 45R18 96W, ambele cu tehnologie Goodyear SealTech.

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 66.000 de angajaţi şi deţine 47 de unităţi de producţie în 21 de ţări. Cele două centre de inovare din Akron - Ohio, şi Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse şi servicii de ultimă generaţie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.