Cinic: răniți după ce o autoutilitară a riscat o depășire

Cinic: răniți după ce o autoutilitară a riscat o depășire

Cinci persoane au fost rănite, joi seară, în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Maramureş în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. Din primele cercetări, accidentul s-a produs după ce autoutilitara a încercat să efectueze o depăşire, intrând în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, poliţiştii au fost anunţaţi de faptul că, joi seară, a avut loc un accident rutier pe DN 1C, în zona localităţii Lăpuşel, în care au fost implicate două autovehicule.

Oamenii legii au stabilit în urma primelor cercetări că o autoutilitară a încercat să efectueze o depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma accidentului, cele două persoane din autoutilitară şi cele trei din autoturism au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Din cauza evenimentului rutier circulaţia a fost blocată în zona respectivă pe ambele sensuri timp de câteva zeci de minute.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.