Cine plătește amenda când împrumuți mașina

Cine plătește amenda când împrumuți mașina

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere dorește să reamintească utilizatorilor că, pentru circulația pe podurile peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, situate pe autostrada A2 București - Constanța, TARIFUL DE TRECERE TREBUIE PLĂTIT.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere roagă utilizatorii să achite tariful de trecere și să evite încasarea amenzii contravenționale.

 

În situația în care vehiculul a fost înstrăinat, rugăm ca fostul deținător (vânzătorul) să solicite autorității competente cu înmatricularea vehiculelor, schimbarea datelor referitoare la deținerea acestuia.

În acest fel, fostul deținător evită amenzile contravenționale aplicate în cazul în care noul deținător (cumpărătorul) nu solicită imediat emiterea unui nou certificat de înmatriculare pe numele său.

Facem precizarea că amenda contravențională și procesul verbal de constatare a contravenției se aplică, respectiv se întocmește deținătorului sau utilizatorului legal al vehiculului, aşa cum se află înregistrat în evidențele autorității competente cu înmatricularea vehiculelor la data contravenției.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.