Cele mai bune locuri de vacanță pentru familiile cu copii

Cele mai bune locuri de vacanță pentru familiile cu copii

Fotografiile din vacanţe în diverse ţări din Africa, America de Sud sau Asia, distribuite pe internet, îi atrag şi îi determină pe din ce în ce mai mulţi români să cumpere sejururi în destinaţii exotice, acesta anunţându-se a fi unul dintre cele mai dinamice segmente de călători în 2018.

Turiştii români vor călători din ce în ce mai mult în zonele exotice. Acesta va fi noul trend: să vrea să vadă Thailanda, China, India sau ţări din America de Sud şi Africa. Românii sunt un popor curios şi cultivat, iar la fascinaţia pentru destinaţiile exotice contribuie masiv în ultimii ani şi internetul, care-i face pe oameni să viseze mai mult. Cei care se întorc din vacanţe exotice sunt foarte contrariaţi pentru că în multe dintre ele oamenii, deşi sunt mai săraci, sunt foarte fericiţi, atmosferă care-i face şi pe turişti fericiţi, iar asta se vede şi din fotografiile pe care le distribuie pe internet şi care atrag noi şi noi doritori de astfel de experienţe.

Cu toate acestea, principalele destinaţii de vacanţă pentru familiile cu copii rămân şi în 2018 Grecia şi Turcia, care de peste zece ani sunt cele mai căutate de către români pentru petrecerea concediului de vară.

De altfel, staţiunile greceşti şi cele turceşti, alături de Spania, au fost preferate de români în vara anului trecut, în vreme ce la sfârşitul lui 2017 destinaţiile favorite au fost Dubai şi Thailanda, arată datele agenţiei de turism care a trimis în vacanţă în 2017, în total, peste 250.000 de turişti.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.