Cât costă să îți parchezi mașina de fițe la Mamaia

Cât costă să îți parchezi mașina de fițe la Mamaia

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a declarat, marţi, în timpul unei întâlniri între agenţii economici din turism şi autorităţi, că toate parcările din staţiunea Mamaia vor fi cu plată începând cu 2018, investitorii spunând că nu sunt de acord cu taxarea celor care vin la mare.


Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a declarat că de anul viitor parcările în staţiunea Mamaia vor fi cu plată, însă se va încerca o variantă mai ieftină pentru angajaţii care au nevoie de transport între locul de muncă şi domiciliu sau cazare.

„Avem o problemă legată de transport şi vedem că se suprapun aici trei fluxuri: fluxul de angajaţi, care de cele mai multe ori vin cu maşina proprietate personală, fluxul de turişti şi fluxul uzual dat de vecinătatea noastră, dintre Constanţa, Năvodari sau zona de acces către restul judeţului. Pentru anul viitor, vă anunţ de pe acum, toate parcările vor fi plată. Aşa cum mergem, de exemplu, la Braşov, la Sibiu, la Timişoara, şi peste tot toată lumea plăteşte un tarif pe oră, vom face acelaşi lucru. Evident că pentru angajaţi vom face o politică de preţ mai mică, pentru că este un transport de necesitate, şi vom dubla această politică cu o politică de punere în acord a reţelei de transport în comun în funcţie de angajaţii pe care dumneavoastră îi aveţi”, a spus primarul Constanţei la întâlnirea cu agenţii economici..

Prezent şi el la întâlnire, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad, i-a răspuns primarului Făgădău şi a cerut ca parcările să fie gratuite pentru turişti, iar taxa să fie plătită doar de constănţeni.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.