Care au fost cele mai GRAVE accidente rutiere din România

Care au fost cele mai GRAVE accidente rutiere din România

Un adolescent de 16 ani, care conducea fără permis un autoturism pe care, din cauza vitezei, nu l-a mai putut controla, a provocat, la 26 august 2017, un accident, între localităţile Şag-Timişoara, soldat cu un deces şi rănirea altor cinci persoane.

7 august 2017 - Trei persoane au murit în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN7 (Valea Oltului), la Câineni, între o autoutilitară şi un TIR, traficul în zonă fiind blocat, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. Accidentul rutier a avut loc, în jurul orei 7.00, pe DN7, la Câineni, la kilometrul 230+320, unde o autoutilitară care rula pe contrasens a lovit un TIR, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete. Aceasta a precizat că persoanele decedate se aflau în autoutilitară.

4 august 2017 - O persoană a murit şi alte două au prezentat politraumatisme în urma unui accident rutier produs pe DN 58B, pe raza oraşului Bocşa, în judeţul Caraş-Severin. În accident au fost implicate o furgonetă de panificaţie şi un autoturism care s-au ciocnit frontal. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

2 august 2017 - Trei persoane au decedat, iar alte trei, între care şi un copil, au fost rănite într-un accident care s-a produs, pe DN 73A, una dintre victime fiind preluată de un elicopter SMURD. Accidentul s-a produs, la 12 km de Râşnov spre Pârâul Rece.

22 iulie 2017 - Un bărbat a decedat şi cinci persoane, dintre care trei copii, au fost rănite, în urma unui accident rutier care a avut loc la Mihăileni. Cei trei copii şi o femeie din maşină au suferit lovituri la cap, în timp ce bunicul copiilor, care se afla şi el în autoturism, a fost lovit la picior.

21 iulie 2017 - Două persoane au murit şi alte două au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în oraşul Segarcea, la ieşirea spre comuna Calopăr, pe DJ 561, unde un autoturism a intrat într-o depăşire neregulamentară şi a lovit o maşină care venea de pe contrasens.

10 iulie 2017 - O persoană a murit şi alte şase au fost rănite după ce un tir şi două autoturisme s-au ciocnit, pe DN 1B, la intrarea în localitatea Loloiasca dinspre Mizil, judeţul Prahova.

6 iulie 2017 - Un copil în vârstă de cinci ani a murit şi alte două persoane, aflate într-un atelaj, au fost rănite într-un accident rutier, produs pe DN6 (E70), în apropierea localităţii Fărcaşele, judeţul Olt. Şoferul autoutilitarei implicate în accident nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de atelajul în care s-au aflat victimele şi l-a lovit în partea din spate.

5 iulie 2017 - O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN1, în zona localităţii Ciolpani, judeţul Ilfov. În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau cinci persoane, printre care şi doi copii.

3 iulie 2017 - Patru persoane, între care un copil de cinci ani, au murit într-un accident rutier petrecut pe DN 19 la ieşirea din oraşul Livada spre Negreşti Oaş, în judeţul Satu Mare. Toţi cei patru se aflau într-o maşină ce s-a lovit frontal de o maşină de teren, ambele autoturisme ajungând într-un şanţ.

3 iulie 2017 - O persoană a murit iar alte trei au fost grav rănite într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Ruginoasa din judeţul Iaşi. Şoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a vrut să depăşească un camion şi a acroşat roata unui autotren.

2 iulie 2017 - Doi bărbaţi, în vârstă de 50 şi respectiv 41 de ani, au murit şi două femei au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe carosabil, pe DJ 507, în afara localităţii Gostinu, judeţul Giurgiu, şi a intrat într-un un copac.

2 iulie 2017 - O persoană a murit şi alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Alţâna, judeţul Sibiu.

1 iulie 2017 - Două persoane au murit în urma unui accident rutier produs pe DN 2 D, între localităţile ialomiţene Slobozia şi Urziceni, în care au fost implicate o autocisternă cu 10 tone de azot şi două autoturisme.

1 iulie 2017 - O persoană a murit şi alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă după-amiază, pe DN7, la Călimăneşti, judeţul Vâlcea. În accident au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară.

1 iulie 2017 - Patru persoane au fost rănite, dintre care una foarte grav, într-un accident rutier produs pe DN 64, la ieşirea din Drăgăşani spre Slatina. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei adulţi şi un copil în vârstă de patru ani.

28 iunie 2017 - O persoană a murit şi alte două au fost rănite în urma unui accident care a avut loc la intersecţia DN13A cu DN 13C, pe raza localităţii Bisericani, judeţul Harghita. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a fost vorba despre o neacordare de prioritate la o intersecţie, în urma căreia două autoturisme s-au ciocnit.

23 iunie 2017 - O persoană a decedat şi o alta a fost grav rănită în zona localităţii Lipia, judeţul Buzău. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, Doiniţa Mihalache, un şofer în vârstă de 37 de ani, din Buzău, care se deplasa către Ploieşti, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un TIR.

17 iunie 2017 - Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs în localitatea Tureac din judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN 17. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Crina Sîrb, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat în curtea unui imobil.
- O persoană a murit şi alta a rămas încarcerată în urma unui accident rutier petrecut pe DN13 Braşov-Sighişoara, în zona localităţilor Hoghiz-Rupea Gară, între un autoturism şi o autocisternă de lapte.

19 mai 2017 - Un copil de un an şi un adult şi-au pierdut viaţa, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN19A (E81) Satu Mare - Zalău, în zona localităţii Răteşti.

15 mai 2017 - Două persoane şi-au pierdut viaţa, în urma unui accident rutier produs pe DN 17D, în localitatea Anieş din judeţul Bistriţa-Năsăud. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului şi a colizionat postamentul unui indicator aflat la intrarea în localitatea Anieş. Cei doi bărbaţi aflaţi în maşină, şoferul de 35 ani şi un pasager în vârstă de 32 ani, ambii din Bistriţa, au decedat în urma rănilor suferite.

11 mai 2017 - Un accident grav s-a produs la ieşirea din municipiul Salonta, unde o autobasculantă cu o remorcă încărcată cu pietriş s-a răsturnat într-o curbă peste pietonii care se deplasau pe marginea drumului. Accidentul s-a produs pe DJ 795, pe strada Tincii din municipiul Salonta şi sub încărcătură au fost strivite o fetiţă de un an şi patru luni şi bunica acesteia, în vârstă de 57 de ani.

8 mai 2017 - Un accident rutier soldat un mort şi trei răniţi, s-a produs pe Drumul Naţional 2, pe raza localităţii Sineşti, judeţul Ialomiţa. Şoferul unui autoturism a derapat şi a pătruns pe contrasens, intrând în impact cu un alt autovehicul condus din sens opus.

7 mai 2017 - O femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 6, în apropierea comunei Ghimpaţi, din judeţul Giurgiu, după ce un şofer a pătruns cu maşina pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul condus regulamentar.

30 aprilie 2017 - Un bărbat în vârstă de 29 de ani a murit şi un altul în vârstă de 34 de ani a fost rănit în urma unui accident rutier produs în comuna Vişina Nouă, de un şofer cu permisul suspendat.

29 aprilie 2017 - Un copil de 13 ani şi mama lui au fost răniţi, într-un accident rutier care a avut loc lângă o piaţă din municipiul Sibiu. Accidentul a avut loc în urma coliziunii a trei maşini. Vinovată de producerea accidentului este o şoferiţă în vârstă de 60 de ani, care nu a acordat prioritate.

28 aprilie 2017 - O tânără de 35 de ani, din Buzău, şi-a pierdut viaţa, iar fetiţa sa de 7 ani a fost grav rănită, într-un accident produs pe raza localităţii Maxenu, după ce a intrat cu automobilul într-un copac. În aceeaşi zi şase persoane, printre care doi copii, au fost rănite într-un accident petrecut pe DN 56B, în localitatea Hinova, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, cel mai probabil pe fondul nerespectării vitezei de deplasare.

24 aprilie 2017 - Cinci persoane, între care doi copii, au murit şi o alta a fost rănită uşor în urma unui accident rutier produs pe DN65, lângă Pădurea Saru. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie. În accidentul rutier au fost implicate două automobile şi un autotren.

17 aprilie 2017 - Patru tineri şi-au pierdut viaţa în urma unui accident produs pe DN 17C, în localitatea Telciu din judeţul Bistriţa-Năsăud, maşina în care se aflau izbindu-se violent de un stâlp de electricitate. A cincea persoană implicată în acest accident, în vârstă de 16 ani, a fost extrasă prin luneta autoturismului, conştientă, cu leziuni şi traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare.

16 aprilie 2017 - O persoană a murit şi alte zece au fost rănite la 16 aprilie 2017, în urma unui accident rutier produs în jurul orei 4,30, în comuna Vişina, judeţul Olt, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu, în ajutorul victimelor au intervenit şapte echipaje medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi de la SMURD şi un echipaj de descarcerare. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme (un autoturism Dacia Logan şi un autoturism VW Golf) în care se aflau 11 persoane.

11 aprilie 2017 - O persoană a murit şi alte trei au fost rănite, într-un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme şi care s-a produs la kilometrul 551 pe autostrada A1 Arad-Nădlac, la circa patru kilometri de Pecica.

4 aprilie 2017 - Trei persoane au murit, iar alte patru au fost grav rănite, în urma unui accident pe DN2, pe raza judeţului Ialomiţa, între localităţile Sineşti şi Moviliţa.
- Un accident s-a produs pe DN 7, în afara localităţii Leşnic din judeţul Hunedoara, în urma căruia un bărbat a murit şi alte patru persoane au fost rănite. Un tânăr de 20 de ani a efectuat o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu maşina condusă de un bărbat de 66 de ani, din judeţul Gorj, care şi-a pierdut viaţa.

30 martie 2017 - Mai mulţi angajaţi ai unei firme din localitatea argeşeană Bascov au fost loviţi de un autoturism care a pătruns într-un spaţiu din curtea fabricii. Accidentul s-a soldat cu un mort şi şase răniţi.

11 martie 2017 - O tânără de 22 de ani a murit şi alte patru persoane, între care doi copii de trei şi opt ani, au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 5, la intrarea în municipiul Giurgiu.

5 martie 2017 - Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, într-un accident produs pe DN6, în zona localităţii mehedinţene Şimian. Un conducător auto a pătruns pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei, şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul care se deplasa regulamentar.

25 februarie 2017 - O persoană a murit şi alta a fost rănită grav şi a intrat în comă, în urma unui accident rutier produs pe DN 1, pe raza localităţii prahovene Româneşti, pe sensul de mers Bucureşti-Ploieşti. O altă persoană a murit şi alte două au fost grav rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme pe DN 2 B, Buzău-Brăila, la intersecţia cu localitatea buzoiană Ţinteşti.

8 februarie 2017 - O femeie a murit şi alte două persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în localitatea argeşeană Drăganu. În accident au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi un autotren, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

4 februarie 2017 - Două persoane au murit, în urma a două accidente rutiere ce au avut loc pe drumurile naţionale din judeţul Constanţa, pe raza localităţilor Agigea şi Hârşova. Astfel, un autoturism condus de un şofer în vârstă de 47 de ani din localitatea Techirghiol a colizionat violent cu semiremorca unui ansamblu de autovehicule pe DN 38 (Agigea-Techirghiol), condus de un şofer de 35 de ani din Cernavodă. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Un alt accident grav s-a petrecut şi pe raza localităţii Hârşova, la ieşire spre Saraiu, în urma căruia o persoană de sex feminin a murit, iar alte două persoane au fost rănite.

19 ianuarie 2017 - Un accident rutier soldat cu un mort şi cu doi răniţi a avut loc la 19 ianuarie 2017, în comuna prahoveană Ceraşu din judeţul Prahova. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, din primele cercetări a reieşit că şoferul autoturismului în care se aflau victimele nu ar fi adaptat viteza în curbă, autovehiculul lovindu-se de un cap de pod. În urma impactului, a murit un tânăr de 21 de ani, iar alte două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

15 ianuarie 2017 - O persoană a murit şi mai multe au fost rănite, într-un accident produs în localitatea Pipirig din judeţul Neamţ. O autoutilitară a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un microbuz de pasageri, iar în urma accidentului o femeie a decedat şi mai multe persoane au fost rănite. Autorităţile au declanşat Codul Roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise patru ambulanţe şi două autospeciale SMURD.

7 ianuarie 2017 - Opt persoane au fost rănite, într-un accident de circulaţie care a avut loc pe drumul judeţean hunedorean dintre localităţile Vâlcelele Bune şi Bretea Română, după ce microbuzul în care călătoreau a ajuns în şanţ din cauză că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu zăpadă. Un alt accident de circulaţie, produs pe DN 52, între municipiul Turnu Măgurele şi comuna Crângu, s-a soldat cu cinci victime, dintre care patru au fost încarcerate. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

4 ianuarie 2017 - Un accident grav de circulaţie s-a produs pe DN2, între Buzău şi Râmnicu Sărat, în zona localităţii Comişoaia, soldat cu doi morţi şi cu patru răniţi, după ce un autoturism în care se aflau cinci persoane a fost lovit din spate de un microbuz cu pasageri şi proiectat în afara drumului.

3 ianuarie 2017 - O femeie şi un copil de trei ani au murit într-un accident rutier produs pe şoseaua Giurgiului, la intrarea în Jilava dinspre 1 Decembrie, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un TIR. Copilul, ţinut într-un scaun special auto, potrivit poliţiştilor, a decedat în ambulanţa SMURD. Traficul a fost blocat în zonă în ambele sensuri. La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere, o maşină de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă cu medic de la SABIF.
- Şapte persoane, dintre care doi minori, au fost victimele unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, pe DN 19, din judeţul Bihor, acestea suferind diferite traumatisme pentru care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, potrivit Agerpres. 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.