Logo
Imprimă această pagină

Camion care circula fără parbriz şi cu cabina deformată, reținut de poliție Recomandat

Camion care circula fără parbriz şi cu cabina deformată, reținut de poliție

Uneori se zice că o bandă adezivă bună rezolvă aproape orice problemă, cel puţin temporar. Se pare că asta şi-a spus şi şoferul unui camion din Austria, surprins în timp ce-şi conducea camionul Volvo pe traseul B4 din Stockerau, la nord de Viena. Doar că acest camion Volvo era la un pas de a se dezintegra pe drumurile publice, fiind ţinut integru doar de banda adezivă, aplicată din belşug.

Camionul a fost observat iniţial de un şofer, iar acesta a sunat la poliţie. În scurt timp, pe acelaşi traseu a venit şi un echipaj de poliţie, care l-a şi tras pe dreapta. Cercetările poliţiei au indicat că acelaşi camion Volvo fusese implicat într-un accident rutier, în urma căruia fusese grav avariat, cabina sa fiind puternic deformată, iar geamurile, inclusiv parbrizul, fiind stricate.

Şoferul de 25 de ani care conducea acum camionul i-a spus poliţiei că voia să-şi ducă vehiculul la reparaţie. Atelierul de reparaţie se afla la peste 60 kilometri depărtare de locul din apropierea accidentului de acum 3 luni. Şoferul a încleiat o folie de plastic în loc de parbriz şi geamuri şi a aplicat multă bandă adezivă de jur împrejur, ca să ţină totul la un loc, şi a ieşit astfel pe drumurile publice.
Poliţia i-a interzis să se deplaseze mai departe şi i-a confiscat numerele de înmatriculare şi talonul camionului, iar pe numele şoferului a iniţiat o anchetă pentru punerea în pericol a traficului.


FORD TRUCKS 3000


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.