CAMIOANELE au INTERZIS pe acest pod

CAMIOANELE au INTERZIS pe acest pod

Accesul autovehiculelor de peste 3,5 tone este restricţionat pe bacurile care fac legătura cu judeţul Brăila, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Brăila. 

"Urmare a solicitării Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, începând cu ora 12:00, IPJ Brăila va institui filtru pe DN 22B, pentru restricţionarea traficului privind accesul autovehiculelor cu un tonaj mai mare de 3,5 t pe drumul Smârdan-Măcin. Acestea nu vor avea acces să urce pe bac pentru traversarea Dunării", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila. 

Peste 5.000 de consumatori din 14 de localităţi din judeţul Brăila sunt în continuare fără energie electrică în urma viscolului din cursul nopţii de miercuri spre joi, judeţul fiind sub avertizare de cod galben de precipitaţii abundente şi vânt puternic, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian. 

Nu sunt alimentate cu energie electrică localităţile Berlescu, Grădiştea, Ibrianu, Maraloiu, Tarlele Filiu, Ioneşti, Batogu, Sihleanu, Gurguieţi, Pitulaţi, Ulmu, Titcov, Tufeşti şi Cireşu. Sunt avariate şapte linii electrice, 86 posturi de transformare sunt fără tensiune, iar 30 de echipe intervin pentru remedierea defecţiunilor. 

Pe drumurile naţionale din judeţul Brăila s-a intervenit cu 25 de utilaje şi s-au împrăştiat 10 tone de sare, în prezent circulându-se în condiţii de iarnă. Nu s-au înregistrat autoturisme sau persoane blocate în trafic. 

Un echipaj din cadrul ISU Brăila a intervenit pentru degajarea unui acoperiş al unui balcon avariat de vânt, la etajul patru al unui bloc de pe Şoseaua Buzăului din municipiul Brăila. Nu s-au înregistrat victime. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.