CAMIOANELE așteaptă 4 ore pentru a ieși din VAMA NĂDLAC

CAMIOANELE așteaptă 4 ore pentru a ieși din VAMA NĂDLAC

Punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt din nou aglomerate pe arterele de ieşire dedicate camioanelor, luni dimineaţă, formându-se coloane de până la opt kilometri, în cazul Nădlac II, unde se aşteaptă cel puţin patru ore pentru controlul documentelor.


Coloanele de camione s-au format duminică seară, înainte de ridicarea interdicţiei de acces în Ungaria pentru traficul greu, care se aplică în fiecare weekend, respectiv de sâmbătă ora 23,00, până duminică ora 23,00 (ora României).

La Nădlac II, cel mai mare punct de trecere a frontierei pe cale rutieră din ţară, luni dimineaţă coloana a ajuns la peste opt kilometri. Camioanele staţionează pe banda de urgenţă a autostrăzii, iar timpii de aşteptare pentru control pe cele cinci artere deschise traficului greu este de peste patru ore, conform Poliţiei de Frontieră Arad.

La Vărşand, tot în judeţul Arad, se aşteaptă cel puţin o oră şi jumătate, şi se lucrează pe două artere de ieşire pentru camioane, iar la Borş, în Bihor, se aşteaptă o oră, aici controlul fiind făcut pe trei artere. La Petea, în Satu Mare, e deschisă o arteră pentru traficul greu, pe sensul de ieşire din România, iar timpul de aşteptare este de aproximativ două ore.

Traficul greu ar urma să revină la valori normale până luni seară, cu excepţia punctului Nădlac II, unde din cauza numărului mare de automarfare coloana ar putea să dispară abia marţi.

Circulaţia pe arterele dedicate autoturismelor şi autocarelor nu este afectată şi nu se înregistrează timpi de aşteptare mai mari de 15 minute.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.