BREAKING NEWS. Surse. Ministrul Transporturilor ar urma să fie demis săptămâna aceasta

BREAKING NEWS. Surse. Ministrul Transporturilor ar urma să fie demis săptămâna aceasta

Într-o ieșire incendiară la televiziune, în care l-a atacat și pe Liviu Dragnea despre care a spus că nu este prietenul său, premierul Mihai Tudose a anunțat iminenta demitere a mai multor miniștri. 

"Mai sunt inca cel putin doi ministri pe care am sa ii rog sa paraseasca cabinetul", a spus Tudose, invitat la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gadea.

Acesta a precizat ca sunt trei ministri care creeaza "probleme si le nivel de perceptie publica si la nivel de Comisie Europeana".

Primul ministru a mai spus ca va lua o decizie in aceasta saptamana.

"Nu putem sa guvernam cu forta, impotriva a ceea ce vrea poporul roman. De aici pleaca nemultumirea mea si-atunci, daca lucrurile stau asa, o analiza, ori sunt eu de vina, prin ce fac sau nu fac, sau sunt niste lucruri in guvern care justifica aceste cifre - prezenta unor ministri cu probleme penale, lipsa de activitate a unor ministri sau lipsa de rezultate -, saptamana asta voi lua niste decizii, dure, dar necesare', a spus Tudose, citat de Agerpres.

Miniștrii cu probleme sunt Rovana Plumb și Sevil Shhaideh. Foarte probabil vor fi demiși și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și cel al Educației, Liviu Pop.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.