BREAKING NEWS. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, A DEMISIONAT din Guvern Recomandat

BREAKING NEWS. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, A DEMISIONAT din Guvern

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi seara că şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi-a prezentat demisia în şedinţa CExN.

"Şi Răzvan Cucu şi-a prezentat demisia. Răzvan Cuc a avut o susţinere foarte serioasă în CExN. Pentru mine a fost o surpriză plăcută. Şi pentru premier. Sunt lucruri pe care le-a făcut şi pe care nu le-a comunicat, din păcate. E un tânăr bun, capabil. A prezentat astăzi lucruri pe care nu le ştiam mulţi dintre noi. Cum a găsit ministerul, a prezentat toate blocajele pe care le-a găsit în minister, atât în ceea ce înseamnă proceduri, cât şi ceea ce înseamnă documentaţii necesare pentru a porni finanţările pe care le aşteptăm cu toţii. Dacă Răzvan Cuc ar fi găsit ministerul aşa cum îl va găsi noul ministru al Transporturilor, astăzi, în România, roata se învârtea mult mai serios. Şi, în schimb, pentru faptul că nu a reuşit să comunice, pentru faptul că nu a putut să convingă că nu din vina lui au apărut întârzieri faţă de ce ne asumasem în programul de guvernare, şi-a asumat el şi asta arată că este un om de onoare", a spus Dragnea la finalul şedinţei CExN.
Răzvan Cuc a declarat joi seara că a luat decizia de a demisiona din funcţia de ministru al Transporturilor, decizie pe care şi-a menţinut-o în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

"Am luat decizia, mi-am menţinut decizia şi în cadrul CExN-ului. Mulţumesc tuturor colegilor pentru susţinere, dar asta e decizia pe care am luat-o", a declarat Cuc la finalul reuniunii.

Întrebat dacă aceasta este decizia corectă, în condiţiile în care a fost susţinut de colegii din CExN, Cuc a spus: "Asta este decizia pe care am luat-o şi nu mai comentez".

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.