Atenție! Zonele din București unde se ridică mașinile

Atenție! Zonele din București unde se ridică mașinile

Primăria Sectorului 3 demarează de joi, 3 mai, procedura de ridicare a vehiculelor staţionate neregulamentar. Taxa de recuperare a unui autoturism poate depăşi 500 de lei.

„Potrivit procedurii, activităţile de ridicare, transport şi depozitare vor fi făcute doar de personalul cu atribuţii în efectuarea acestor operaţiuni din cadrul Serviciului Administrativ şi numai în baza dispoziţiei de ridicare întocmite de către poliţiştii locali ai Sectorului 3 sau de către poliţişti rutieri ai Brigăzii Rutiere Bucureşti”, se arată într-un comunicat remis, miercuri, de primăria Sectorului 3.

Eliberarea vehiculelor/remorcilor/rulotelor ridicate de pe partea carosabilă se va face de către personalul cu atribuţii în desfăşurarea acestor operaţiuni din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală.

„Personalul Serviciului Administrativ care efectuează operaţiunea de ridicare va fi însoţit obligatoriu pe toată perioada desfăşurării acesteia de agentul constatator din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală sau al Brigăzii Rutiere Bucureşti, după caz. Dispoziţia de ridicare se încheie în trei exemplare, dintre care primul rămâne la agentul constatator, iar celelate două la personalul Serviciului Administrativ”, se mai arată în cumunicatul primăriei sectorului 3.

 Vehiculele/remorcile/rulotele staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice aflate în administrarea Consiliului Local al Sectorului 3 sunt ridicate, transportate şi depozitate în spaţiul special amenajat din str. Releului nr. 4.

Tarifele pentru ridicarea maşinilor staţionate neregulamentar sunt următoarele:

Tarif de ridicare pentru vehicul/remorcă/rulotă: cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 200 de lei; cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 270 de lei;

Tarif de transport pentru vehicul/remorcă/rulotă: cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 150 de lei; cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 200 de lei;

Tarif de depozitare pentru vehicul/remorcă/rulotă: în primele 24 de ore: 150 de lei; după intervalul de 24 de ore: 50 lei.

Proprietarii vehiculelor ridicate pot obţine informaţii la numărul de telefon 021.9543 dispeceratul Direcţiei Generale de Poliţie Locală.

„Facem precizarea că recuperarea vehiculelor depozitate în spaţiul special amenajat din str. Releului nr. 4 se poate face non-stop în baza chitanţei fiscale care atestă plata tarifului afferent”, se mai arată în comunicatul PS3.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.