Atenție ȘOFERI! Vin NINSORILE abundente în opt județe

Atenție ȘOFERI! Vin NINSORILE abundente în opt județe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare Cod galben de ninsori abundente în opt judeţe din nordul ţării, valabilă din această seară şi până vineri după-amiază. 

Judeţele aflate sub avertizare sunt: Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Suceava, Botoşani şi Neamţ. 

Potrivit meteorologilor, în intervalul 8 februarie, ora 18:00 - 9 februarie, ora 17:00, în toate zonele de munte din judeţele avertizate va ninge, la fel şi în regiunile nord-estice, nordice şi centrale. 

Local, în Carpaţii Orientali, precum şi în nordul Moldovei, Maramureş şi în estul Transilvaniei, cantităţile de precipitaţii vor atinge 15 - 20 l/mp şi se va depune strat nou de zăpadă. 

Începând cu primele ore ale zilei de vineri (9 februarie), vântul se va intensifica în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45 - 55 km/h, dar şi pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65 - 70 km/h. 

ANM precizează că, mai ales pe parcursul zilei de vineri, intensificări temporare ale vântului se vor semnala şi în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, cu viteze în general de 50 - 55 km/h. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.