Antenție ȘOFERI și TRANSPORTATORI. S-a stabilit data de la care veți avea nevoie de viză pentru Marea Britanie Recomandat

Antenție ȘOFERI și TRANSPORTATORI. S-a stabilit data de la care veți avea nevoie de viză pentru Marea Britanie

Guvernul Marii Britanii a anunțat, joi, că se va despărți oficial de Uniunea Europeană la 29 martie 2019, ora 23.00 GMT.

UPDATE 14.50: Premierul britanic Theresa May i-a avertizat, vineri, pe parlamentarii care se opun Brexitului că nu va tolera vreo încercare de a obstrucționa sau opri acest proces, informează News.ro.

„Nu vom tolera nicio încercare de folosire a căii amendării proiectului de lege în scopul blocării voinţei democratice a poporului britanic, într-o încercare de încetinire sau de oprire a plecării noastre din Uniunea Europeană. Vom părăsi Uniunea Europeană pe 29 martie 2019”, scrie premierul în ziarul The Daily Telegraph.

Acest avertisment are loc în contextul în care britanicul John Kerr, cel care a redactat articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, care oferă o cale de ieşire din UE, invocat în martie de Londra, repetă vineri că acest proces nu este ireversibil.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.