Glume de Teleorman. Dragnea face de râs o autostradă

Glume de Teleorman. Dragnea face de râs o autostradă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, în judeţul Olt, că Autostrada Sudului va deveni drum expres, urmând să lege Capitala de municipiile Slatina şi Craiova. Dragnea a dat asigurări că şi cel de-al doilea drum expres, în afara celui de mare viteză Piteşti - Craiova, trebuie să fie finalizat în mandatul Guvernului condus de Sorin Grindeanu.


Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a dezvăluit, în timpul unei vizite în judeţul Olt, că Oltenia va fi legată de Bucureşti prin două drumuri expres.

“Vorbim de două drumuri expres care trebuie să se întâmple. Deja la Craiova-Piteşti, prin Slatina, au început procedurile. A fost o decizie înţeleaptă că s-a renunţat la autostradă pentru că putea să fie cine ştie când, peste mulţi ani. S-a trecut pe această variantă, mai bună. A doua cale de comunicaţie este Bucureşti-Slatina-Craiova, fosta Autostradă a Sudului, care va fi tot drum expres sau drum de mare viteză. Şi acesta trebuie să se întâmple în acest mandat. Deci, vor fi două căi de comunicaţii importante pentru Slatina şi pentru Craiova”, a precizat Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Despre Autostrada Sudului s-a vorbit pentru prima dată în anul 2004, care urma să fie realizată pe traseul Bucureşti - Alexandria - Craiova - Lugoj. Guvernul Dacian Cioloş a revizuit această arteră, fiind transformată din autostradă în drumul expres Danubius. Conform Masterplanului de transporturi aprobat de Cabinetul Cioloş, această arteră trebuia pusă în funcţiune abia în 2026 scrie news.ro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.