Luni, 11 Iunie 2018 - TIRMagazin.ro

Câți angajați sunt în industria auto

În UE peste 2,5 milioane de oameni lucrează în producția de automobile și componente auto, Germania având peste 850.000 de angajați și Franța, peste 200.000. Cehia și Slovacia au cei mai mulți angajați în industria auto, raportat la populația totală, iar România este pe cinci. Cipru, Grecia și Danemarca sunt țările cu cea mai slabă prezență a industriei. Datele sunt cuprinse în raportul ACEA (Asociația Constructorilor Europeni de Automobile).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Pe ce drumuri se circulă cu peste 180 la oră

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, săptămâna trecută, 62 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 238 km/h, pe autostrada București-Constanța. Toate persoanele au fost amendate, fiindu-le reținute și permisele de conducere, pentru 90 de zile.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

În ce sectoare se câștigă bine

În luna aprilie 2018, câştigul salarial mediu nominal brut a fost de 4.512 lei, cu 0,5% mai mare decât în luna martie 2018, iar câştigul salarial net a fost de 2.713 lei, în creştere faţă de luna precedentă cu 9 lei (+0,3%), arată datele comunicate luni de Institutul Naţional de Statistică - INS.

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Foto. Cisternă în flăcări

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 1 D, care face legătura între judeţele Prahova şi Ialomiţa, este îngreunată, o bandă a şoselei fiind impracticabilă după ce un camion încărcat cu ciment a luat foc, iar rezervorul autovehiculului a explodat, în urma exploziei o parte din ciment împrăştiindu-se pe şosea.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.