Miercuri, 09 Mai 2018 - TIRMagazin.ro

ŞOC! Puneţi pneuri de PLOAIE

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că, în următoarele zile, în special, în zonele de vest, vor fi ploi cu caracter torenţial, descărcări electrice şi grindină, din cauza instabilităţii termice, dar temperaturile vor rămâne ridicate. În weekend vremea se va ameliora treptat.

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Salariile din industria auto au crescut cu 10%

Salariul mediu net a crescut în martie cu 8,7% faţă de luna precedentă şi cu 15,5% faţă de perioada similară a anului trecut, la 2704 lei, cele mai mari valori fiind înregistrate în activităţi de servicii în tehnologia informaţiei (inclusiv activităţi de servicii informatice), cu o medie de 6689 lei, iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante, cu 1541 lei, a anunţat INS.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Unde demolează CNAIR cresc poduri

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) continuă, miercuri, demolarea imobilelor aflate pe traseul Pasajului Domneşti, fiind vizată zona localităţii Domneşti. Activităţile de demolare au început în 3 mai, la Bragadiru, şi va continua la Clinceni şi în Sectorul 6 al Capitalei. Pasajul va fi construit la intersecţia dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 şi Centura Bucureşti şi are o valoare de peste 91 de milioane de lei, fără TVA.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.