Miercuri, 16 Mai 2018 - TIRMagazin.ro

Noi sancţiuni pentru şoferi

Din 20 mai, şoferilor care nu înregistrează contractul de vânzare-cumpărare al autoturismului li se suspendă dreptul de a circula. Aceleaşi sancţiuni sunt aplicate şi proprietarilor ale căror maşini nu corespund din punct de vedere tehnic.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UNGARIA SCADE TOLERANŢA PRIVIND DEPĂŞIREA MTMA

În conformitate cu anunțul venit din partea Magyar Közút Zrt din Ungaria, începând cu data de 25 aprilie 2018 a intervenit o schimbare majoră privind toleranțele la depășirea MTMA și la cele pe axă, cu ocazia cântăririlor efectuate pe cântarele fixe sau operate pe drumurile publice din Ungaria de reprezentanți ai autorităților .

Citeşte mai departe ...

FABULOS! Proiectul drumului Craiova - Pitești se reia de la zero

Asociaţia Pro Infrastructură afirmă că, în urma hotărârilor instanţelor de judecată, licitaţiile pentru proiectarea şi execuţia tronsoanelor 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova-Piteşti sunt foarte aproape de anulare deoarece oficialii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastrucutrii Rutiere (CNAIR) s-au grăbit să deschidă ofertele înainte de finalizarea tuturor contestaţiilor. Cel mai probabil, aceeaşi soartă o va avea şi tronsonul 1, având în vedere că licitaţia s-a făcut după o ”documentaţie execrabilă, plină de erori şi de informaţii contradictorii”.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.