Joi, 12 Aprilie 2018 - TIRMagazin.ro

Producătorul Scania și MAN - parteneriat cu Divizia de camioane Toyota

Hino Motors şi Volkswagen Truck & Bus, diviziile producătoare de camioane ale grupurilor Toyota Motor şi Volkswagen, au convenit formarea unui parteneriat strategic pentru a concura mai bine în industria vehiculelor comerciale, care trece printr-un proces de transformare pentru trecerea la vehicule cu un nivel scăzut al emisiilor şi funcţii de conducere autonomă, transmite Reuters.

Citeşte mai departe ...

ȘOC! Inflația a crescut mai mult decât salariile

Rata anuală a inflaţiei, care măsoară evoluţia preţurilor de consum în ultimul an, a urcat în luna martie la 5%, cel mai înalt nivel din iunie 2013, când a fost 5,37%, în condiţiile în care citricele s-a scumpit cu 11,79% faţă de decembrie 2017, potrivit datelor publicate joi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO. Un CAMION a spulberat un microbuz. Zeci de răniți

În accidentul din judeţul Teleorman, care a avut loc între un microbuz şi o maşină, au fost implicate 15 persoane, dintre care una şi-a pierdut viaţa, nouă au fost transportate la spitale din Alexandria şi Capitală pentru îngrijiri, iar cinci au refuzat transportul, arată un bilanţ final al IGSU. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de descarcerare, SMURD şi ambulanţe, iar autorităţile au activat planul de intervenţie de urgenţă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.