Joi, 08 Martie 2018 - TIRMagazin.ro

FABULOS! Drumul Expres Craiova - Pitești în aer. Licitațiile au fost anulate

Licitatiile pentru cele doua tronsoane de la Slatina la Pitesti al Drumului expres Pitesti - Craiova cel mai probabil vor trebui anulate si relansate, dupa ce justitia a decis definitiv ca CNAIR trebuie sa modifice documentatia in urma unor contestatii. Licitatia a fost lansata in iulie 2017, pe baza documentatiei scoase la licitatie au aparut contestatii, insa Compania de Drumuri nu a asteptat solutionarea lor si in octombrie a decis sa deschida ofertele depuse. Ulterior, in noiembrie justitia a admis contestatiile si a obligat CNAIR sa schimbe documentatia, fapt imposibil odata ce ofertele au fost depuse. Au trecut aproape patru luni de atunci, timp in care procedura a ramas in aer...

Citeşte mai departe ...

OFICIAL. Produsele vândute în România sunt mai PROASTE decât cele din Occident

Cu toate că numele produsului este acelaşi, designul ambalajului este acelaşi, o serie de cercetări făcute în diferite state membre au demonstrat că mai multe produse de pe piaţa unică a Uniunii Europene aveau compoziţii total diferite din punctul de vedere al reţetei, al ingredientului de bază folosit sau a cantităţii acestui ingredient inclusă în produsul respectiv, în funcţie de ţara pentru care sunt destinate, se arată într-un raport al Parlamentului European.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Rușine națională. NU mai sunt bani pentru METROUL DR. TABEREI!

Constructorii metroului de Drumul Taberei au pus poprire pe conturile Metrorex, dupa ce au castigat in instanta plata a peste 15 milioane de lei. Neintelegerile financiare dintre stat si asocierea condusa de italienii de la Astaldi au izbucnit in urma cu patru ani, cand acestia au reclamat o suma suplimentara fata de ce este prevazut in contract, informeaza Economica.net.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.