Duminică, 04 Martie 2018 - TIRMagazin.ro

Inconștiență? Prețul apartamentelor a CRESCUT uluitor cu 9%

Locuintele rezidentiale din orasele mari, precum Bucuresti, inregistreaza cresteri ale preturilor de aproape 9%, peste media nationala de 6,1%, a declarat, vineri, Florin Dragu, sef serviciu Monitorizare Riscuri Sistemice - Directia Stabilitate Financiara, Banca Nationala a Romaniei (BNR), potrivit Agerpres. "Preturile locuintelor rezidentiale se mentin in teritoriu pozitiv, atat in Romania, cat si la nivel regional, insa, daca facem o distributie la nivel national, putem observa ca dinamicile pot fi asimetrice. In orase mari, precum Bucuresti, cresterile de preturi depasesc media la nivel national, apropiindu-se de 9%, fata de 6,1%, la nivelul intregii tari", spus Florin Dragu, la forumul "Piata imobiliara: tendinte si obiective pentru 2018".

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

1.000.000 de români trebuie să depună o nouă DECLARAȚIE DE VENIT

Autorităţile au estimat că un milion de contribuabili ar trebui să depună Declaraţia unică. Ministerul de Finanţe pregăteşte simplificarea obligaţiilor declarative prin depunerea unei singure declaraţii, "Declaraţia unică" privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice. "Declaraţia unică" va comasa şapte declaraţii, între care şi Formularul 600.


„Cele şapte declaraţii se comasează într-una singură şi se depune la un singur termen. Este o singură pagină. Am estimat un milion de contribuabuli care trebuie să depună această declaraţie. Un singur termen de depunere, un singur termen de plată. Se schimbă câteva lucruri esenţiale. Devii asigurat medical la momentul în care depui formularul şi nu la momentul în care plăteşti. Îţi asumi că eşti asigurat medical. Am căutat să evităm o alte numere”, a declarat ministrul de Finanţe Eugen Orlando Teodorovici la postul de televiziune Antena 3.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.