Joi, 22 Martie 2018 - TIRMagazin.ro

Se caută ȘOFER profesionist în Spania

Angajatorii din Spania din domeniul agricol pun la dispoziţia lucrătorilor români, prin reţeaua Eures, un număr de 150 de locuri de muncă, cele mai multe pentru culegători şi ambalatori de fructe, arată datele centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Probleme la plata ROVINIETEI!

CNAIR SA informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că în data de 22.03.2018, intervalul orar 14:00 - 20:00 şi în data de 23.03.2018, intervalul orar 01:00 - 06:00 este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

România intră pe COD ROȘU de ninsoare

Temperaturi negative se vor înregistra în aproape toată ţara, săptămâna viitoare, iar temperaturile pe timpul nopţii vor coborî până la -12 grade în estul Transilvaniei şi în Moldova. Inclusiv în Capitală vor fi temperaturi scăzute, astfel că valorile minime vor atinge -6 grade. Vântul va avea intensificări de 45-55 de kilometri pe oră şi vor fi perioade de timp cu ninsoare viscolită şi spulberată. Şcolile vor fi închise vineriîn Capitală şi în zece judeţe vizate de avertizările meteorologice, potrivit Ministerului Educaţiei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.