Marți, 20 Martie 2018 - TIRMagazin.ro

Restricții pentru CAMIOANE în UNGARIA

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Ungaria că, în conformitate cu datele transmise de autorităţile locale, în perioada Sărbătorilor Paştelui romano-catolic (30 martie – 2 aprilie 2018), pe întreg teritoriul ungar se aplică restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de transport marfă,a căror masă totală depăşeşte greutatea de 7,5 tone.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cinci morți într-un GRAV ACCIDENT pe o autostradă în Olanda

Cinci cetăţeni români şi-au pierdut viaţa şi alte patru persoane, dintre care 3 români, au fost grav rănite într-un grav accident auto produs luni, pe drumul N270, la est de Helmond, Noord-Brabant, în Olanda. Autorităţile din România au fost informate în legătură cu acest accident, iar Ambasada României la Haga se află în contact cu familiile victimelor, a declarat marţi pentru Agerpres o sursă din cadrul reprezentanţei diplomatice.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Accidente cu CAMIOANE cauzate de polei

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă, marţi dimineaţă, în cea mai mare parte a ţării. Pe unele artere naţionale traficul a fost îngreunat după ce mai multe autovehicule au derapat, iar în unele judeţe mai sunt drumuri cu circulaţie îngreunată din cauza inundaţiilor. De asemenea, unsprezece trenuri din sudul ţării au fost anulate. În ceea ce priveşte traficul aerian, unele aeronave pot avea întârzieri mai mari de 50 de minute Marţi, sunt în vigoare două avertizări cod galben de ninsori, polei şi intensificări ale vântului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.