Marți, 13 Martie 2018 - TIRMagazin.ro

Ministrul Lucian Șova a găsit vinovați pentru lipsa de autostrăzi: delăsarea angajaților CNAIR

Lucrurile în Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) funcţionează în umbra unei rutine care, din păcate, şi-a pus amprenta în ultimii ani asupra activităţii instituţiei, le-a transmis ministrul Transporturilor, Lucian Şova, directorilor din CNAIR, în cadrul unei întâlniri organizate luni, potrivit unei postări a ministerului de resort pe propria pagină de Facebook.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO: Cum se "mânărește" tahograful digital

Patronii români de firme de transport își obligă cu bună știință șoferii să încalce legea și să conducă și în timpul orelor de odihnă. În acest sens, pentru a crea aparența de legalitate, camioanele sunt dotate din banii firmelor cu dispozitive care "păcălesc" tahograful, adică instrumentul care înregistrează timpii de lucru și odihnă ai șoferului.

Citeşte mai departe ...

Coloane de CAMIOANE la ieșirea spre Arad

Noi coloane de automarfare erau formate, marţi dimineaţă, în cele mai mari puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Ungaria, respectiv Nădlac II şi Borş, unde se aştepta câteva ore pentru control. Autorităţile române anunţă că poliţiştii de frontieră ungari fac controale amănunţite, pe de o parte, iar pe de altă parte traficul a crescut din cauza restricţiilor de acces în Ungaria pentru camioane, ce vor fi introduse timp de 24 de ore începând de miercuri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.