Joi, 01 Martie 2018 - TIRMagazin.ro

Când va avea Satu Mare o Șosea de Centură

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar, a semnat în data de 23.02.2018 Contractul de Servivicii ”Elaborare documentație suport pentru Cererea de Finanțare pentru proiectul ”Varianta de Ocolire a Municipiului Satu Mare””, nr. 92/12689 și S.C. EUROPEAN ADVISORY SERVICES AND RESEARCH GROUP S.R.L., în calitate de Prestator.

Obiectul Contractului de Servicii îl reprezintă completarea Studiului de Fezabilitate existent pentru Varianta de Ocolire a Municipiului Satu Mare prin întocmirea documentației justificative necesare pregătirii cererii de finanțare aferente proiectului, din Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul exercițiului financiar 2014-2020, în conformitate cu legislația europeană în vigoare ce reglementează transmiterea informațiilor referitoare la proiectele majore.

Documentația pregătită va susține necesitatea și oportunitatea investiției și va fundamenta maturitatea proiectului din punct de vedere tehnic, economic, financiar și al protecției mediului.

Citeşte mai departe ...

Autostrada Arad - Timișoara se conectează cu mai multe localități

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar, a elaborat și depus Aplicația de Finanțare pentru proiectul ”Îmbunătățirea siguranței rutiere pentru legatura orașului Timișoara cu Autostrada Arad-Timișoara-Lugoj”, în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.5 Apel de proiecte ce vizează creșterea gradului de siguranță si îmbunătățirea condițiilor de mediu pe toate modurile de transport-proiecte noi de investiții, Operațiunea-Creșterea gradului de siguranță și securitate pe toate modurile de transport și reducerea impactului transporturilor asupra mediului.

Citeşte mai departe ...

Exclusiv. CNAIR SUFLĂ ȘI ÎN IAURT CA SĂ NU I SE PRĂBUȘEASCĂ AUTOSTRĂZILE

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Națională duce o luptă de uzură cu cei care au construit lotul 3 al autostrăzii Sebeș - Turda, totul pe nervii și timpul șoferilor. CNAIR sune că autostrada nu poate fi recepționată, în timp ce constructorul insistă că lucrarea este în regulă. Adevărul: pe șefii de la CNAIR îi chinuie amintirile autostrăzii prăbușite Sibiu – Deva.

Citeşte mai departe ...

Mașinile DIESEL, interzise la Roma

Primarul Romei, Virginia Raggi, a anuntat ca din 2024 masinile diesel ale persoanelor fizice vor fi interzise in centrul orasului, informeaza AFP. Roma se alatura oraselor care vor sa impuna interdictii masinilor diesel, viitorul acestora urmand a fi afectat si de decizia de marti a justitiei germane.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UPDATE. Circulația pe Autostrada Soarelui DESCHISĂ!

Circulatia este redeschisa joi de la ora 12.00 pe Autostrada Soareluri. Amintim ca la ora 09:00, la nivelul intregii tari, circulatia era oprita sau restrictionata pe autostrazile A2 si A4, si pe 6 drumuri nationale. Aceasta informare nu mai mentioneaza situatia drumurilor judetene, in conditiile in care, la ora 06.00, 53 de DJ erau inchise.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.