Joi, 15 Februarie 2018 - TIRMagazin.ro

Căștigătorii Galei Premiilor Revistei TIR 2018

Premiile revistei TIR, ajunse la cea de-a opta ediție, au fost acordate, vineri, 7 decembrie 2017, ora 15.00, la Teatrul de Comedie Bucureşti, sala Radu Beligan, situată în Centrul Vechi al Capitalei. Peste 400 de invitați, în cea mai mare parte executivi din firme de transport, ne-au onorat cu prezența la acest eveniment.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ȘOC! Încă o amânare pentru o AUTOSTRADĂ finalizată!

 Inspecţia în vederea recepţiei pe lotul 4 al autostrăzii Sebeş - Turda ar putea fi făcută abia în martie, pentru că acolo nu s-au terminat lucrările, însă, chiar dacă acest tronson va fi recepţionat, nu se va putea deschide circulaţia în zonă până când nu va fi finalizat şi lotul 3, pentru că lotul 4 are descărcarea prin lotul 3, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Alin Şerbănescu. 

Citeşte mai departe ...

NEBUNIE! Primul BLINDAT made in Romania

Primul blindat româno-german va ieşi de pe linia de producţie în anul 2020, la fabrica de la Moreni, acesta fiind produs de compania mixtă Romanian Military Vehicle Systems (RMVS), în care Romarm - Filiala Societatea Uzina Automecanică Moreni S.A. deţine 50% dintre acţiuni, iar restul este în proprietatea nemţilor de la Rheinmetall, se arată într-un comunicat de presă al societăţii germane.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ȘOFERII ies în stradă la Iași

Reprezentanţi ai angajaţilor Societăţii de Transport Public Iaşi au participat, miercuri, la o discuţie cu conducerea companiei, după ce au anunţat că vor declanşa o acţiune de protest, nemulţumiţi de cuantumul salariilor, care, după noile reglementări legale, sunt la nivelul celui minim pe economie. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.