Articole filtrate după dată: Marți, 29 August 2017 - TIRMagazin.ro

VIDEO EXCLUSIV: Eurolines Romania – parteneriat cu Flixbus

Eurolines Romania a anuntat, la 29 august 2017, startul colaborarii cu Flixbus, liderul european al transportului cu autocarul.

Din 1 septembrie, liniile internationale ale Eurolines Romania catre Germania, Cehia, Anglia, Italia, Spania sau Franta vor fi integrate in reteaua de rute internationala a FlixBus. Astfel, vor fi disponibile bilete pentru  200,000 de conexiuni zilnice catre 1,200 de destinatii din Europa, atat pe site-ul www.FlixBus.ro cat si prin  aplicatia FlixBus App si in cele aproape 1400 de puncte de vanzare ale Eurolines Romania din intreaga tara. Calatorii din Romania vor beneficia de cel mai nou si facil acces la cea mai extinsa retea europena de rute de transport cu autocarul.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Renault Electric, made in China

Alianţa Renault-Nissan a anunţat marţi înfiinţarea unei noi societăţi mixte cu producătorul auto chinez Dongfeng Motor Group Co. pentru a dezvolta şi comercializa autovehicule electrice pe piaţa chineză, cea mai mare piaţă auto din lume, unde vânzările de autovehicule electrice ar urma să crească, informează Reuters.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.