Miercuri, 16 August 2017 - TIRMagazin.ro

EXCLUSIV PRINT. Eșec de proporții în materie de infrastructură în Capitală

“Voi face revoluție în materie de trafic în Capitală. Am foarte multe soluții care vor decongestiona traficul. În primul rând, investiții masive în transportul public, voi propune acordarea de urgență a bugetului necesar pentru ca aceste autobuze stricate să intre în trafic. Împreună cu Poliția Capitalei vom face în așa fel încât să avem un sistem de semaforizare inteligent așa cum se întâmplă în orice Capitală europeană.

Citeşte mai departe ...

De ce la volan devenim alți oameni

La volan, o fracţiune de secundă face diferenţa dintre viaţă şi moarte. Cu toate acestea, mulţi şoferi ignoră cele mai elementare reguli de circulaţie, dar şi ale bunului simţ, dând dovadă de o crasă iresponsabilitate. Aşa se face că acccidentele grave se ţin lanţ. Poliţia pare neputincioasă în faţa valului de evenimente rutiere, negăsind soluţii pentru disciplinarea şoferilor iresponsabili. Numai în primele două zile ale minivacanţei de Sfântă Maria, peste 1.000 de şoferi au rămas fără permis.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Românii preferă MAȘINILE de LUX second hand

Șoferii din România au înmatriculat, în primele șapte luni din 2017, peste 1.500 de autoturisme scumpe, majoritatea second hand, printre preferate aflându-se Lamborghini, Ferrari, Pontiac sau Buick, relevă arată datele Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ce cotă de piață au mașinile electrice

Programul Rabla Plus, prin care statul oferă 10.000 de euro pentru un automobil electric şi 4.500 de euro pentru unul hibrid, alături de diversificarea ofertei şi creşterii numărului de maşini cu motoare „pe baterii” au determinat o triplare a vânzărilor acestora în primele şapte luni ale acestui an, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.