Luni, 03 Iulie 2017 - TIRMagazin.ro

Tariful ROVINIETEI se dublează

Tarifele de utilizare şi de trecere pe reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale din România, respectiv rovinietele, cu o valabilitate de o zi, se vor dubla de la 2 la 4 euro (inclusiv TVA), începând de marţi, 4 iulie, pentru vehiculele destinate transportului de persoane, categoria G, a anunţat luni Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Comisionul la aigurările RCA pentru camioane rămâne la 1%

Asirom VIG confirmă informațiile publicate de Profit.ro și duce nivelul comisionului plătit brokerilor pentru vânzările de RCA la cel mai înalt nivel din piață. Societatea va plăti, de la 1 iulie, 14% din primă, indiferent de durata asigurării, și va oferi un bonus suplimentar de 1% dacă polița este încheiată pe o perioadă mai mare de șase luni. În prezent, Asirom plătește 12%.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cât câștigă un inginer în România

Un inginer debutant are un salariu brut care începe de la 2.600 de lei şi poate ajunge şi la 7.000-8.000 de lei, în timp ce un inginer care are o funcţie de coordonare poate ajunge la un salariu de peste 10.000 de lei, a spus Paul Pătraşcu, HR senior manager Eastern Europe FAE Fujikura Automotive, în cadrul emisiunii ZF Live.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ce autobuze NOI vor circula prin București

Licitatia Primariei Capitalei pentru achizitia a 400 noi autobuze pentru RATB a fost publicata in Sistemul Electornic de Achizitii Publice. Conform ajnuntului de participare, contractul este estimat la circa 510,5 milioane de lei fara TVA, vizeaza achizitia a 320 de autobuze de 12 metri, 50 de autobuze de 10 metri si 30 de autobuze articulate de 18 metri. Fiecare autobuz va fi dotat cu aer conditionat, dar si cu sisteme care ar urma sa prevena furtul de combustibil.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ministru al Transporturilor, eliberat din pușcărie

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat în martie anul acesta la cinci ani şi jumătate de închisoare în urma contopirii a două pedepse pentru fapte de corupţie, a fost eliberat condiţionat de Judecătoria Vaslui. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu contestaţie în termen de trei zile de la comunicare.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.