Miercuri, 17 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

MARCOM: Piața utilajelor de construcții este la o treime din potențial

Piața utilajelor de construcții, în România, se află la o treime din potențial, după ce aceasta a scăzut anul trecut cu 43% față de 2015, potrivit unor date prezentate de conducerea companiei Marcom într-o conferință de presă ce a avut loc, miercuri, 17 mai 2017. În plus, utilajele folosite sunt extrem de îmbătrânite, marea majoritate a acestora fiind achiziționate în perioada 2006-2008. Potrivit producătorului japonez Komatsu, prezent pe piața românească exclusiv prin Marcom, ponderea cererii de utilaje a României, în total cerere din Estul Europei, este de 11%, sub potențial în comparație cu statele din regiune.

Citeşte mai departe ...

BREAKING NEWS. Au fost publicate tarifele de referință RCA. Citește DOCUMENTUL complet

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat astăzi tarifele de referinţă pentru poliţele RCA, conform prevederilor OUG nr. 54/2016 şi a normei privind metodologia de calcul a acestora.
În acest fel se stabileşte un reper pentru tarifele de primă aferente poliţelor RCA. Acest tarif poate fi utilizat atât de către consumatori, care vor avea astfel la îndemână un instrument de comparaţie pentru ofertele societăţilor de asigurare, cât şi de către asigurătorii care doresc să intre pe piaţa RCA sau de către alte părți interesate.

Citește documentul AICI.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

România, TIGRUL auto al Europei

Creşterea economică de 5,7% consemnată în primul trimestru plasează din nou România în postura de Tigrul Europei (cel mai mare avans din UE), consumul populaţiei şi comerţul cu autovehicule fiind principalii determinanţi ai demarajului PIB.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.